Szexuális tanácsadás

Intimitás, szexuálpszcihológia, párkapcsolat

Mindenkinek jár a jó szex

Fedezd fel és definiáld újra a szexuális életed.

Poór Judit Párkapcsolat Ikon
Mit szólsz hozzá...

Ha azt mondom, azért küzdesz szexuális problémákkal, mert:

Ha ezek a mondatok ismerősen csengenek előtted a tanácsadás neked szól

Poór Judit Párkapcsolat Ikon
A szexuális tanácsadás folyamata

A intimitás/szexuál konzultáció, a coaching és a párkapcsolati tanácsadás, párterápia gyakran nem különíthetőek el egymástól. Támogató és együttműködő szakemberként, azon dolgozunk majd együtt, hogy a beazonosított elakadásokra megoldást találjunk.

A tanácsadás, konzultáció nem minősül pszichoterápiás tevékenységnek.

Segítek nyíltabban kommunikálni a szexualitásról, újradefiniáljuk az intimitás fogalmát benned. A párkapcsolatba visszahozzuk az intimitást, a szenvedélyt és egymásra figyelést úgy, hogy tisztában legyetek a vágyaitokkal és azzal, hogyan fejezzétek ki egymás felé a szexuális igényeiteket.

Poór Judit Párkapcsolat Ikon
Párkapcsolat, házasság újrakalibrálása

Ha elhidegültetek egymástól, nincs szenvedély köztetek, akadozik a szexualitás és az intimitás köztetek és vágyjátok vissza azt az energiát, ami a kapcsolatotok elején volt, akkor van egy jó meg egy rossz hírem. A jó, hogy a szenvedély és az intimitás újraébreszthető. A rossz az, hogy sose lesz már teljesen ugyanaz.

Mert hiszen te, a kapcsolatotok, a körülményeitek is változtak. Ám együtt felfedezhetjük azokat az útvonalakat, amelyek visszavezetnek egymáshoz – az érzelmi kötődéshez, az egészséges intimitáshoz és erotikához, szexualitáshoz.

Ne hagyd, hogy a problémák elszigeteljenek – segítek megtalálni a ti megoldásotokat a boldog és kielégítő párkapcsolathoz. Ahol igen, van szex is.

Poór Judit Párkapcsolat Ikon
Néhány terület, amivel már találkoztam
Poór Judit Párkapcsolat Ikon
Kink, BDSM, Fétisek

Kink-tudatos konzulensként rálátásom van a szexualitás ezen oldalára. Örömmel nyújtok tanácsadást a „kinky” szexualitású (bőr, BDSM, fétis, poliamória stb.), ügyfeleimnek.

Hozzásegítelek egy olyan szexuális szemlélet elsajátításához, ahol úgy vagy jó, ahogy vagy és sikerülni fog a változások mentén felfedezni az önazonos szexuális életed