Párkapcsolati tanácsadás

Párkapcsolat, párkapcsolati tanácsadás

Kerüljetek közelebb egymáshoz.

A szerelem nem döntés kérdése. Ám a fenntartható szerelem már döntéskérdés.

Poór Judit Párkapcsolat Ikon
Megoldás arra, hogy visszataláljatok önmagatokhoz, egymáshoz.

Párkapcsolat, párkapcsolati tanácsadás, párkapcsolati coach

Az élet gyakran próbára teszi ez emberi kapcsolatainkat, és nehéz segítséget kérni, főleg, ha a kapcsolataink közül a legfontosabb kerül krízisbe – a párkapcsolatunk.

Ám jobb ha tudod, hogy egy tartós kapcsolat sem létezik némi zűrzavar és konfliktus nélkül. A valóság kikezd minden ideális működést, a te döntésed, mit kezdesz vele.

A párkapcsolatok is változnak, fejlődnek, mint minden a világon. Kulcsfontosságú, hogy lássátok, hogyan működnek a kapcsolatok, felismerjétek a saját működéseteket és rálássatok a miértekre, néha lépjetek egyet hátra.

És hát igen, párkapcsolatban lenni óriási kihívás és kemény munkát igényel mindkettőtöktől.

A párkapcsolati tanácsadás során gyakran felismerem a párkapcsolatok természetes működési stádiumainak változását (és az azzal járó nehézségeket). A célom az, hogy ezen természetes változás mentén egy új párkapcsolati együttléti módot alakítsunk ki.

Poór Judit Párkapcsolat Ikon
Definiáljátok újra az együtt fogalmát.
Készen álltok?

Egy biztos: a párkapcsolatotokon megéri dolgozni, annak ellenére, hogy napjainkban sokan kilépnek a párkapcsolatukból, házasságukból anélkül, hogy a kapcsolatuknak esélyt adtak volna – esélyt a fenntartható szerelemre.

Tudok segíteni Nektek, Neked – megerősíteni a párkapcsolatot, úgy, hogy közben a saját személyes fejlődésetek is sínen van és halad.

Lehetséges, hogy a párkapcsolati konfliktusotok oka valójában az, hogy egy fejlődési stádium kellős közepén vagytok. Ilyenkor rajtatok múlik, hogy egymás felé vezet-e a változás útja.

Itt az ideje, hogy újradefiniáljátok magatokat. Segítek találni új módszereket, hogy újra lássátok, halljátok egymást.

Feltárjuk azokat a mintákat és negatív ciklusokat, amelyek a régi vitákban, konfliktusokban és harcban tartanak Titeket, és segítek nektek elmozdulni azokból a szerepekből, amik ezekben tartanak Titeket.

Poór Judit Párkapcsolat Ikon
Amivel már találkoztam