Jegyesoktatás

Párkapcsolaterősítés, párterápia, párkapcsolati tanácsadás

Mondd ki, mielőtt igent mondasz

A szerelem nem döntés kérdése. Ám a fenntartható szerelem már döntéskérdés.

Poór Judit Párkapcsolat Ikon
Kerüljetek közelebb egymáshoz

Alapozzátok meg a jövőtöket, beszélgessünk a nagy döntéseitek előtt, hogy gyakoroljátok az őszinte kommunikációt, ami hosszútávon a jó párkapcsolat alapvetése. Ismerjétek meg és sajátítsátok el az egymás mélyebb megértését elősegítő technikákat, amik segítenek együtt eligazodni a jövő dzsungelében.

A nagy párkapcsolati lépések, mint összeköltözés, gyerekvállalás, házasság, nem egyszerű döntések. Rengeteg szempontot kell figyelembe vennetek, a vágyak és félelmek kusza halmaza dolgozik ilyenkor a párokban. Én abban tudok segíteni, hogy a kapcsolatotok szempontjából a gubancos részeket kibogozzuk, bátrak legyetek, és biztosa(abba)k a döntésetekben, önmagatokban, a kapcsolatotokban.

Szeretném megerősíteni bennetek azt, mennyire fontosak a hosszútávon jól működő kapcsolat szempontjából a közös élményeitek, a nyitottságotok önmagatok és a másik megismerésére. Ha jobban körülnézünk (vagy magunkba nézünk), azt látjuk, senki sem szeretné megismételni a saját sikertelen kapcsolatait, vagy a környezetünkben látott nehezen vagy alig funkcionáló kapcsolatokat. Vágyjatok többre, tegyetek érte: valódi, őszinte kommunikáción alapuló, bensőséges kapcsolatra, fenntartható szerelemre, hiszen ez bennetek van.

Amit nyerhettek: egy önazonos kapcsolat, melyben ketten mindent megtesztek a közös jövőtök érdekében.

Poór Judit Párkapcsolat Ikon
Pontosan hogyan is néz ki ez a folyamat?

Együtt fogjuk megnézni a kapcsolatotok erősségeit és fejlesztendő területeit, az általam összeállított párkapcsolati munkafüzet alapján, melyet elküldök az első találkozásunk előtt nektek, és ez fog a későbbiekben térképül szolgálni, hogy mely területekre összpontosítunk elsősorban. Hetente vagy kéthetente találkozunk, online vagy személyesen.

Poór Judit Párkapcsolat Ikon
Ami fontos lesz
Poór Judit Párkapcsolat Ikon
Ajánlom nektek ez a módszert, ha:

Párkapcsolatban lévő pár vagytok, akik a randizás fázisán túl vagytok és komolyabb döntés előtt álltok, például összeköltözés, formális elköteleződés (eljegyzés, házasság) formájában, és szeretnétek magatokat felvértezni azokkal az erősségekkel, amik kellenek ahhoz, hogy hosszútávon jól tudjatok együttműködni.

Friss házasok vagy házasságkötés előtt álló pár vagytok, akik már az elköteleződés útján jártok, és mindent szeretnétek megtenni, hogy a jövőben is biztosan lépkedjetek, egymás kezét fogva.

Újrakezdők vagytok, válás-szakítás után új párkapcsolatot kezdtek, mozaikcsaládot építetek és szeretnétek elmélyíteni kapcsolati készségeiteket, miközben folytatjátok a kialakult saját életetek a családegyesítés mentén.