Full 1
Párkapcsolati tanácsadás

Beszéljetek róla.

Full 1
Full 1
Szexuális tanácsadás

Mindenkinek jár a jó szex.

Full 1
Full 1
Érzelem Fókuszú Párterápia

Kerüljetek közelebb.

Full 1
previous arrow
next arrow
„Hiszem, hogy a jó párkapcsolat elősegíti az összetartozást és a függetlenséget, miközben megengedő az egyéni különbségekkel és vágyakkal.”

Üdvözöllek!
Dr. Poór Judit vagyok.

Mitől lesz jól működő az életed, a párkapcsolatod, a szexualitásod? Segítek megtalálni a saját válaszod.

Rajzoljuk meg a térképed és légy te az utazásod irányítója. Foglalj időpontot és vágj bele!
testimonials

What My Clients Say

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque vel dolor sit amet eros convallis rhoncus id in felis. Nullam id fringilla lorem, in vestibulum lacus. Donec suscipit porttitor lacus quis sollicitudin.
Rachel Coffman
Financial Manager
Fusce suscipit ornare et vitae ultrices. Morbi non finibus arcu, vitae mollis odio. Nulla facilisi. Donec neque nulla, venenatis non erat sed, volutpat faucibus odio. Praesent posuere elit vel augue varius luctus. Nunc gravida et lorem amet porta.
Robert Welch
Business Analyst

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam mattis lacinia mi, a tincidunt nisl ullamcorper id.

services

What I Do

business coaching

Morbi pulvinar malesuada odio. Fusce lectus eros, volutpat vitae lobortis sit amet lectus. Integer eget posuere velit, et accumsan libero.

business consulting

Morbi pulvinar malesuada odio. Fusce lectus eros, volutpat vitae lobortis sit amet lectus. Integer eget posuere velit, et accumsan libero.

events & training

Morbi pulvinar malesuada odio. Fusce lectus eros, volutpat vitae lobortis sit amet lectus. Integer eget posuere velit, et accumsan libero.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam mattis lacinia mi, a tincidunt nisl ullamcorper id.

get in touch

Contact Me

Kiknek szól?

Azoknak, akik többre vágynak.

Szolgáltatásaim

Párkapcsolati tanácsadás

Szexuálpszichológiai
konzultáció

Érzelem Fókuszú Terápia Módszere​

Család- és
szülőkonzultáció

Let’s talk about your Dream Wedding

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Legújabb bejegyzések

Erről jut eszembe...

Legújabb videók

Párkapcsolati útmutatók

Hol találkozhattál velem?

Emese Balán-MolnárEmese Balán-Molnár
16:52 19 May 24
Nagyon hasznos tanácsokkal tudott segíteni Judit!
Judit kollégájaként gyakran kapcsolódunk az utóbbi hónapokban. Mindig képzi magát, elképesztően lelkiismeretes és talpraesett segítő. Azt gondolom, hogy az ügyfelei teljes elfogadásban, őszinte kapcsolatban dolgozatnak vele, ahol a titoktartása mindenek feletti. Szívből ajánlom!
Kovács ZoltánKovács Zoltán
12:25 26 Apr 24
Párkapcsolati témában a legkiválóbb szakember, akivel találkoztunk. Segítségével sikerült megmenteni a kapcsolatunkat. Judit közvetlen és nagyon profi, könnyű volt vele együtt dolgozni. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
László KissLászló Kiss
13:03 19 Apr 24
Juditot 100%-ban ajánlom mindenkinek, aki párkapcsolati nehézségekkel szembesül. Segített megértenünk és megoldanunk a problémáinkat, ami nagyban javított a kapcsolatunkon.
Pandorant GroupPandorant Group
12:54 10 Apr 24
Szuper!
Ágnes JuhászÁgnes Juhász
18:33 27 Feb 24
Judittal kb.egy hónapja találkoztam először, egy kisebb csoportos foglalkozás keretében. Kedvessége, nyitottsága nagyon hamaregy biztonságos, közvetlen közeget teremtett mindannyiunk számára. Ezáltal könnyebben meg tudtam nyílni és beszélni a nehézségeimről, elakadásaimról. Ő pedig ezekben készségesen utat mutatott.Szívből ajánlom! ?
György SzabóGyörgy Szabó
16:42 02 Feb 24
Judit mindenképpen ajánlott azoknak, akiknek gondjuk van egymással, a világgal, saját és a másik szexualitásával, és megoldást szeretnének arra, hogy hogy éljék túl a holnapot..Kedvességével, nőiességével már megalapozza azt a fajta kapcsolatot, kötődést, ami alapvető egy ilyen típusú kommunikációhoz.Kevés olyan terület volt, amihez ne tudott volna érdemben hozzászólni, és nagyon kellemes élményekkel, megtapasztalásokkal lettünk gazdagabbak.Köszönjük
Peter HuszarPeter Huszar
16:40 02 Feb 24
Csoportos foglalkozás keretében volt szerencsénk Judittal dolgozni. Változatos gyakorlatokkal vizsgáltuk a jelenlévő párok (és egyének) kapcsolataiban felmerülő rendszeres konfliktusokat. Segítségével betekintést kaphattunk a párbeszédek során a felszín alatt mélyen megbúvó motivációkra, igényekre, trigger pontokra. Illetve rávilágított, hogy egyáltalán milyen szituációk utalhatnak arra, hogy a párnak érdemes lenne foglalkozni a háttérben meghúzódó problémakkal.Véleményem szerint, az egész foglalkozás során olyan témákról beszélgettünk, melyek esszenciálisak a harmonikus kapcsolódást célként kitűző emberek számára.
Tamás SzekeresTamás Szekeres
13:08 13 Jan 24
Bennem volt egy prekoncepció, hogy párterapeutaként, majd biztos megmondja a tutit, hogy igen itt neki, ott meg neki volt igaza. Az igazán nagy felfedezés hogy senkit nem érdekel kinek volt igaza, az a lényeg, hogy tudjunk megfelelően kommunikálni. Nagyon sokszor meglepődtem, mikor arra vártam, hogy majd valakinek igazat ad, és teljesen más irányba vitte el a beszélgetést, olyan irányba ami tényleg fontos volt. Ezt Judit zseniálisan csinálja, hogy nem döntő bíró, hanem segítő kérdéseivel jó irányba terelget téged, és zseniális tanacsokkal lát el.
js_loader

our office location

123 5th Ave,

New York, NY 10123

Nulla consequat malesuada turpis, fringilla varius ipsum varius vel. Sed tortor arcu, finibus non lacinia et, dignissim nec sapien.